7 Temmuz 2014 Pazartesi

Android 4.2 ve Üzeri Sürümler için Jolla Launcher

Eski Nokia çalışanları tarafından oluşturulan Jolla, Sailfish  işletim sistemiyle çalışan ilk akıllı telefonu geçtiğimiz yıl kasım ayında duyurdu. MeeGo tabanlı işletim sistemi yeni bir kullanıcı deneyimi sunan arayüzü ile dikkat çekti. Şirket, Jollar adını verdiği launcher uygulamasını geçtiğimiz günlerde Android cihazlar için Alpha aşamasında yayınlandı. Android 4.3 ve üzeri sürümler tarafından desteklenen Jolla Launcher APK dosyasını dilerseniz yazımızın en altındaki APK adlı resime tıklayarak indirebilirsiniz.
XDA Geliştiriciler forumunda ise Alpha seviyesinde olan uygulama kimi hatalardan arındırılarak tekrar yayınlandı. Android 4.2 Jelly Bean ve üzeri sürümlerce desteklenen Jolla başlatıcı uygulamasını alt bölümde yer alan linklerden indirerek Android telefon ya da tabletinizde deneyebilirsiniz.
APK dosyasını indirdikten sonra telefon hafızasına atmanız ve herhangi bir dosya yöneticisi aracılığyla yüklemeniz yeterli. Yükleme öncesi Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar’ı aktif duruma getirmeyi unutmayın.
Apk İndir


Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Adamı.