7 Temmuz 2014 Pazartesi

Android Wear ile Ev Otomasyonu Sağlanıyor



Android Wear işletim sistemine sahip akıllı cihazlar ile telefon ya da tabletler arasında bağlantıyı sağlayacak resmi uygulama Google Play’de yayınlandı. Moto 360 şu an piyasaya sunulmayacak ancak Gear Live LG G Watch önümüzdeki günlerde tüketiciler buluşmaya başlayacak. Kullanıcıların akıllı saat ve telefon/tablet arasındaki bağlantıyı sağlayabilmesi için Android Wear uygulamasını indirmesi gerekiyor.
Android Wear işletim sisteminde alt bölümdeki videoda da yer aldığı üzere kullanıcılar komutlar eşliğinde evde bazı kontrolleri sağlayabilecek. Geliştirici Doug Gregory, Gear Live akıllı saati ile evdeki lambaları ve garajı kontrol altına alabiliyor. Ok Google komutuyla devreye giren akıllı saate lambalar ve garaj kapası açılıp kapatılıyor. Gear Live akıllı saate root yetkisi sonrası kazandırılan özellikte şu an için tek olumsuzluk komutların kısa bir gecikme sonrasında gerçekleşmesi.
Gear Live il ev otomasyonunun sağlanması şu an için gayri resmi yollarla yapılmış. Google, ev otomasyonu için Google Now/Voice API’leri yayınladığı takdirde söz konusu kontroller resmi yollardan gerçekleştirilecek.
Alt bölümden Gear Live ile ev otomasyonunun nasıl sağlandığına göz atabilirsiniz.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Adamı.