24 Temmuz 2014 Perşembe

Tüm Kablolar Çöpe! WebSharing Full Versiyon (Resimli Anlatım)

Artık bilgisayarınızla bağlantı yapmak için kablo taşımanıza gerek yok!



Markette 2.99$, Türkiyeden satın alamıyorsunuz ama bizde ücretsiz...




Bu programı kullanabilmek için sadece kablosuz bir modeme ve hem telefonunuzun hem de bilgisayarınızın bu modeme bağlı olması gerekli. Programın kullanımı ise son derece kolay...



1. Öncelikle programı aşağıdaki bağlantıdan indirip telefonumuza kuruyoruz. Ve Wifi üzerinden internete bağlanıyoruz.

 Websharing.apk (Boyut: 2.03 MB / İndirme: 287)


2. Telefon menusunden websharing'i bulup programa giriyoruz.

Resim


3. Program açıldığında Start yazan yere tıklıyoruz.

Resim


4. Şimdi bilgisayarımızın tarayıcısında (Firefox, Chrome, İnternet explorer vs.) adres çubuğuna telefonumuzda ki adresi yazıp Enter tuşuna basıyoruz.

Resim


5. Telefon ekranındaki şifreyi bilgisayardaki şifre bölümüne giriyoruz.

Resim


6. Artık bilgisayarımızdaki ekranda telefonumuzun hafıza kartını görebilir ve yazılı işlemleri gerçekleştirebiliriz.

Resim



Eğer çoklu seçim yapılacaksa CTRL tuşuna basılı tutarak istediğimiz dosyaları seçebilir ve işlemleri gerçekleştirebiliriz. 

Resim



Üst Menude yer alan kısayollar sayesinde telefonun içindeki Resim, Müzik ve Video dosyalarını çok daha rahat bir şekilde inceleme imkanımız da var.

Resim




Özetle program her telefonda mutlaka olması gereken bir uygulama. Kullanımı basit, az yer kaplıyor, güvenli ve yanınızda kablo olmasa bile artık her yerde bulabileceğiniz kablosuz modemler sayesinde telefon içeriğine ulaşmanızı, değiştirmenize olanak veriyor. Bilgisayarınıza ek bir yükleme yapmanıza gerek kalmadan programı kullanabilmeniz ise ayrı bir artı. Açık kablosuz ağlarda ise basit şifrelemesi ile güvenli bir şekilde aktarım yapmanıza olanak veriyor. Bağlantıyı Wifi üzerinden yapması bluetooth veya benzeri bağlantı şekillerine oranla aktarımın çok çok daha hızlı olmasını sağlıyor.

Açıkçası bu da eksik diyebileceğim tek şey klasör taşıması yapmaması ama o kadarı kadı kızında da olur. Mutlaka yükleyin Gülücük



ALINTIDIR.

Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Adamı.