18 Temmuz 2014 Cuma

Glory of Generals Pacific HD MOD APK İNDİR



Hilesiz sürüm olarak geçen günlerde tanıttığımız oyunu şimdi ise Hileli versiyonu ile sizlere sunuyoruz. Hile olarak Mod versiyonu bulunan yani sınırsız para sağlayan bu hile birçok kişi tarafından aranılmaktaydı. 

Strateji ve planlama oyunlarının başında gelen Glory of Generals oyunu birçok kişi tarafından favori olarak beğenilmişti. EasyTech tarafından üretilmesi de insanların oyunun kalitesinden şüphe etmemesi için iyi bir nedendir. Glory of Generals Dünya üzerindeki hakimiyeti değiştirmeyi amaçlayan %99 gerçeklik oranına sahip bir oyundur. 

Paylaşacağımız hile uygulaması da son sürümü olan Pasifik bölümüne aittir. 250 üzerinde aktif savaş alanının yanı sıra, 100 üzerinde de general bulunmaktadır. Play store’da 2,58$ fiyat ile kullanıcı ile buluşturulmaktadır. 

KURULUM

Oyunun kurulumu oldukça kolaydır. Yükledikten sonra açarak oyuna girmeniz yeterlidir. Paranız otomatik olarak artacaktır.



Unknown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Adamı.